zaterdag 2 februari 2013

Hola supermercado...

Het is hier zo'n beetje aflossing van de wacht... Mensen gaan, nieuwe mensen komen. 

Sabrina is ondertussen ook al vertrokken. In Anouk haar kamer is nu een meisje uit Finland ingetrokken, Henna heet ze. En gisteren is Johannes ook vertrokken en het meisje dat in zijn kamer zal slapen komt uit Oostenrijk en heet Sabine. Hele sympathieke meisjes! We komen al goed overeen. 

Ook leuk was dat Jef 3 dagen op bezoek is geweest, joepie! Omdat hij maar 3 dagen kwam, hebben we die tijd maar gebruikt om nog eens goed bij te praten, en hebben dus niet veel meer gedaan dan op terrasjes gezeten :). Maar het was er weer voor! A-mai! 22°C is het hier nu! Maar zo hele dagen op café zitten is ook niet verantwoord, dus donderdag hebben we een scooter gehuurd en zijn we naar Altea gesnord. Dat was echt zaaaaaaaaaaaalig. 

Omdat Jef, ik en foto's geen goed trio zijn, kan ik niet veel laten zien. Maar beter 1 vogel in de hand dan 10 in de lucht!


Jef zijn aankomst en het goede weer mochten gevierd worden met een cava'tje.


En een wijntje...



Jef in Altea met de skyline van Benidorm op de achtergrond :)


Jef in Altea :)


Een straat in Altea...


Zo, dat is al wat er overblijft van 3 dagen Jef. Ik zal het maar bij levendige herinneringen houden :)

Vrijdagmorgen moest Jef helaas weer naar huis, en nu zal hij wel ergens op de latten staan of bier aan het drinken zijn in Frankrijk. 

Gisteren (vrijdagavond) was het ook afscheid nemen van Jana en Joyce. We hebben nog genoten van een klein feestje. Eerst eten in Lizarran en daarna botellón op het kot van Jana. Zij zijn erna nog naar een discotheek geweest, maar ik was nog een beetje groggy van het vroege vertrek van Jef gisterenmorgen. :)

Hiermee kan ik eigenlijk besluiten dat het eerste semester er officieel op zit. De abrupte afwezigheid van al mijn vriendinnen heeft het mij doen beseffen. Ik moet hier opnieuw beginnen! Ik heb ondertussen al nieuwe mensen leren kennen en er zijn er nog altijd die hier ofwel wonen, ofwel een heel jaar blijven zoals ik. Alleen zal ik dus zeker niet zijn! 

Op naar een nieuwe start!

x
Maxime

2 opmerkingen:

  1. Gij leeft het leven nogal he Maxime! Genoeg getreurd, nu terug vollenbak genieten! Het jaar gaat sneller om zijn dan ge denkt, dus pak het er maar van nu ge nog kunt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De jef staat niet op zijn latten. Hij zit in de apres ski

    BeantwoordenVerwijderen