donderdag 7 februari 2013

07-02-2013

Het begon hier een beetje stilletjes te worden, dus ik zet me nog maar eens aan het schrijven.

Sinds Jef weg is, is er eigenlijk niet zo veel meer gebeurd. Omdat ik de laatste dagen met al die afscheidsfeestjes zo veel geld had opgedaan, had ik me een beetje verplicht tot opsluiting :). Ik heb kei hard doorgewerkt aan mijn Bachelorpaper en hij is nu hopelijk bijna af. Ik mag wel zeggen dat ik stevig doorgewerkt heb, want ik had nog niks :). 

Zondag ben ik wel nog even buiten gekomen, want ik kon niet aan de charmes weerstaan van Dobby, het hondje van Shana, die nood had aan een wandeling. Ik weet niet of jullie Shana al kennen! Shana is een Vlaams meisje die hier ooit op Erasmus is geweest en het hier zo hard miste dat ze hier is komen wonen en studeren. Nu woont ze hier 2 jaar en ze heeft net voor Kerstmis een puppy gekregen, Dobby. :)

Na die wandeling hadden Shana en ik nood aan een koffietje, en Dobby mocht natuurlijk op de schoot! ;) 




Wat een dotje he!


Maandag zijn de lessen begonnen. 't Is vroeg dit semester, soms al van 08.00 u 's morgens les! Maar nooit later dan 12.00 u dus ik klaag niet. Ik heb wel al wat siesta'tjes moeten doen, want ik kon niet wakker blijven in de namiddag :). 

Dinsdagavond ben ik met Henna en Sabine (mijn twee nieuwe kotgenotes) iets gaan eten in de Desafío, dat was heel gezellig en we hebben elkaar wat beter leren kennen nu. Ik denk dat we ons wel zullen amuseren ;).

Het is misschien een 'saaie' week geweest, maar ik houd mij in totdat mijn zussen er morgen zijn! Jihaaaa! Dát gaat plezant worden, girls only! :)

Ik heb al een hele planning gemaakt omdat ik er zo veel zin in heb! En daar komt dan nog bij dat het hier zaterdag carnaval is, en dat is hier naar't schijnt elk jaar dikke feest! ;)

Foto's volgen! Tot volgende week!

x
Maxime

1 opmerking: