dinsdag 25 september 2012

Lazy day

Vandaag was een "luilekkerdag". Heerlijk. Normaal hebben we 1 les op dinsdag, maar de docent was ziek, hip hoi! Zielig voor de docent, 't is wel nen toffe, maar wel leuk voor ons!

In de voormiddag hadden Anouk en ik ons voorgenomen wat administratief werk te verwerken. We moesten namelijk naar DE POLITIE! Blijkbaar moet je met wat documenten naar de politie om aan te geven dat je langer dan 3 maanden hier verblijft, dus zullen we dat maar braaf doen, dachten wij. Aangekomen, geen nummertjes meer in de machine. Dan maar gewoon een rijtje maken, niet? Na een dikke 10 minuten: "Geen nummertje? Kom morgen dan nog maar is terug! Als je rond 07.00 of 07.30 komt heb je er nog wel eentje." MILJAAR!(vloekmoment) Morgen terug dus en vanavond niet te veel "fiesta" zoals de agent ons wijselijk aanraadde... Maar goed dat we op woensdag sowieso geen les hebben en daarna dus gewoon weer in ons bed kunnen kruipen (of op het strand gaan liggen, moehaha!).

Om onze tegenslag te verwerken, zijn we dan maar de winkelstraat ingedoken (ook zonder succes) en daarna wat op het strand gaan liggen. Heerlijk weertje weer trouwens vandaag (30°). Dus als jullie het triestige Belgenland beu zijn, is Alicante wel een aanrader :). 

Hier nog even wat random foto's die ik nog kwijt wil:


Om al die uitspattingen van vorige week goed te maken: Slaatjes! En ze zagen er potverdekke nog goed uit ook! (Smaken deden ze ook!)


Dit, dames en heren, is een Cappuccino granizado. Echt een hemels drankje! Als je het te warm vindt voor een gewone koffie, maar er toch zin in hebt: de ijskoude versie! Yummie!


Over een dik uur iets gaan drinken met enkele leuke Belgische meisjes die we hier hebben leren kennen. (Niet te veel en niet te laat natuurlijk, bah, ik word er spontaan moe van als ik er nog maar aan denk -_- )


Smakkerds!
xxx

Geen opmerkingen:

Een reactie posten